preskoči na sadržaj
Vijesti

Stana Anić - zasluženi odlazak u mirovinu

Čovjek je zbroj svojih djela, svega što je učinio. Naša Stana, dobri duh naše Škole, za svakoga je od nas, za svakog učenika i za Školu, učinila nemjerljivo. Otisci njeni u Švearu su neizbrisivi. No, ruke su se njene umorile i Stana je otišla u više nego zasluženu mirovinu. Znamo da neće mirovati, naša Stana! U tom nemirovanju od srca joj želimo što više sunčanih, vedrih dana protkanih zdravljem, zadovoljstvom i srećom.Izvor: Ksenija Pavlović

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 29. 3. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
12.06.2021. 12:04
INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Danas oko 7:00 sati je ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne infrastrukture Hrvatska akademska ... The post INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

12.06.2021. 00:04
HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Uslijed prekida opskrbe elektricnom energijom nasih uredjaja u zupanijskom cvoristu u Vukovaru doslo je do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. CARNET NOC nema informaciju koliko ... The post HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju