preskoči na sadržaj
Vijesti

Obnovljena dvorana SŠ Ivan Švear Ivanić Grad

U našoj dvorani završeni su radovi na postavljanju novog dvoranskog parketa, novog sustava grijanja i hlađenja te su obnovljene dvoranske tribine. Investiciju vrijednu 2,9 milijuna kuna u cijelosti je financirala Zagrebačka županija.


Time je završena i treća faza obnove u kojoj je, nakon novog krova, vanjske stolarije i svlačionica, osiguran i novi sportski pod te tribine. Ukupno, ulaganja su iznosila oko 7 milijuna kuna.

Bitno je napomenuti da su, osim svega navedenog, u dvoranu postavljene i nove sportske sprave poput novih koševa i rukometnih golova, a nabavljeni su i novi kompleti opreme za odbojku i badminton.

Grad Ivanić-Grad sudjelovao je u financiranju zaštitne mreže koja štiti tribine od udaraca lopti.

Ovako uređenoj dvorani zasigurno se najviše vesele naši učenici, ali i učenici Osnovne škole Đure Deželića što zajedno čini brojku od oko 1000 učenika. Ne smijemo zaboraviti i korisnike sportskih udruga koji su do sada koristili prostor dvorane za treninge.

Obnova dvorane zasigurno će utjecati i na kvalitetu nastave jer igralište sada može biti podijeljeno novom pomičnom pregradom na dva dijela, što omogućuje istovremeno izvođenje nastave dva različita razredna odjela.

Dosadašnje spremište za sportsku opremu ovom je investicijom prenamijenjeno u dodatnu učionicu kvadrature približno 50 m2 koja će u budućnosti služiti za nastavu nekih novih usmjerenja naše škole.


Izvor: Ana Zoger

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 5. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
12.06.2021. 12:04
INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Danas oko 7:00 sati je ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne infrastrukture Hrvatska akademska ... The post INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

12.06.2021. 00:04
HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Uslijed prekida opskrbe elektricnom energijom nasih uredjaja u zupanijskom cvoristu u Vukovaru doslo je do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. CARNET NOC nema informaciju koliko ... The post HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju