preskoči na sadržaj
Vijesti

USPJEŠNO ZAVRŠENI PROJEKTI “Memory - igra za sve” i “Hrvatsko-engleski rječnik odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe”

Projekte “Memory – igra za sve” iz predmeta Poznavanje prehrambene robe i “Hrvatsko-engleski rječnik iz predmeta Poznavanje neprehrambene robe” s 3.j razredom (prodavači) vodile su  profesorice Gordana Celinić Haramustek i Marijana Puljar.


Ovi uspješno završeni projekti, rađeni tijekom cijele školske godine 2020./2021., rezultat su kvalitetno i zabavno provedenog zajedničkog slobodnog vremena učenika i profesorica s ciljem poticanja zajedništva, suradnje, međusobnog uvažavanja i osposobljavanja učenika za cjeloživotno učenje, gdje su kritičko promišljanje, strani jezik i digitalno okruženje ključni za uspješan život i rad u globaliziranom društvu. 

Memory igra, spajanje je pojmova prehrambene robe na hrvatskom i engleskom jeziku sa slikama tih proizvoda. Zapravo izvrsno ponavljanje vokabulara za oba predmeta. Ovu igru u papirnatom obliku u potpunosti su napravili učenici 3. j razreda. Pogledajte neke primjere kartica na slici.

Za vrijeme online nastave nastavnice su osmislile i manju verziju online Memory igrice s prehrambenim pojmovima za ponavljanje vokabulara. Kliknite na link, povežite se i odigrajte igru.

Više o projektima pogledajte u priloženom dokumentu – prezentaciji odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe na hrvatskom i engleskom jeziku.


Izvor: Gordana Celinić Haramustek, Marijana Puljar.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 14. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
12.06.2021. 12:04
INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Danas oko 7:00 sati je ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne infrastrukture Hrvatska akademska ... The post INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

12.06.2021. 00:04
HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Uslijed prekida opskrbe elektricnom energijom nasih uredjaja u zupanijskom cvoristu u Vukovaru doslo je do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. CARNET NOC nema informaciju koliko ... The post HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju