preskoči na sadržaj
Vijesti

MARIJINI OBROCI

Marijini obroci naziv je humanitarne međunarodne organizacije čiji je cilj osigurati prehranu u školama u nekim od najsiromašnijih država svijeta. U tim državama djeca i mladi zbog siromaštva i gladi ne pohađaju škole, a Marijini obroci pomažu im kako bi se mogli prehraniti i školovati. Većini te djece to je ujedno i jedini obrok u danu.


Topli obrok za njih znači da mogu ne samo preživjeti, već i učiti, napredovati i zajedno sa svojim obiteljima imati nadu u bolju budućnost. Trenutačno je 132 kune prosječna cijena za nahraniti jedno dijete u školi tijekom cijele godine.

Naši učenici rado su se uključili u ovu humanitarnu akciju te su ukupno prikupili  6.600,00 kuna. Tim iznosom omogućit će se topli obroci za pedesetero djece.

Ova humanitarna akcija pokrenuta je na inicijativu naše profesorice Josipe Hlevnjak kojoj od srca zahvaljujemo na trudu koji ulaže u poticanje humanosti kod naših učenika.

Ponosni smo na naše učenike i njihovu želju da sudjeluju u ovakvim akcijama.

Više o akciji pročitajte na: https://www.marysmeals.hr/


Izvor: Ana Zoger

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
12.06.2021. 12:04
INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Danas oko 7:00 sati je ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne infrastrukture Hrvatska akademska ... The post INFO Ponovno uspostavljena mrezna povezanost na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

12.06.2021. 00:04
HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije
Postovani, Uslijed prekida opskrbe elektricnom energijom nasih uredjaja u zupanijskom cvoristu u Vukovaru doslo je do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije. CARNET NOC nema informaciju koliko ... The post HITNO Prekid mrezne povezanosti na podrucju Vukovarsko-srijemske zupanije appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju