Datum objave: 17. veljače 2024.
Kategorija: Natjecanja | Vijesti

Županijska natjecanja u odbojci za djevojke i mladiće

Ženska odbojkaška ekipa Srednje škole Ivan Švear nastupila je na Županijskom natjecanju iz odbojke koje se održalo 7. veljače 2024. godine u Vrbovcu, a muška odbojkaška ekipa Srednje škole Ivan Švear nastupila je na Županijskom natjecanju iz odbojke koje se održalo 8. veljače 2024. godine u Samoboru. 

Nakon osvojenog 2. mjesta u grupi djevojke su išle u borbu za 3. mjesto, gdje su rezultatom 2:1 u setovima izgubile od Srednje ekonomske škole iz Velike Gorice te tako osvojile 4. mjesto. Za školu su nastupile: Tena Abramović 4.a, Margita Češković 4.a, Tea Modrić 1.f, Nika Fabijanić 4.d, Tena Tarnik 1.d, Lukrecija Perak 1.d, Zrinka Konjug 2.a, Matija Milčić 2.a, Hanna Plahutar 1.a, Klara Rigo 1.a, Natali Golubić 1.a i Nikolina Rukavina 1.a. Mentor: Branimir Andrušić

Muška odbojkaška ekipa Srednje škole Ivan Švear nastupila je na Županijskom natjecanju iz odbojke koje se održalo 8. veljače 2024. godine u Samoboru. Nakon osvojenog 1. mjesta u grupi mladići su osigurali borbu za prvo mjesto, gdje su izgubili od Srednje strukovne škole iz Velike Gorice 2:0 (28:26, 25:23) te su osvojili 2. mjesto. Rezultat je time posebniji jer su mladići igrali protiv ekipe koja u svom sastavu ima pet odbojkaša, a naš sastav je sačinjen isključivo od mladića iz drugih sportova. Za školu su nastupili: Luka Belavić 4.a, Bruno Belić 4.a, Lovro Jelača 4.a, Ernest Marijašević 4.n, Dario Horvat 3.k, Emanuel Mučan 3.k, Luka Babić 3.k, Dominik Jerko 3.b, Patrik Janeković 3.e, Filip Martić 1.k, Adrian Duh 1.d i Borna Filipović 4.k. Mentor: Branimir Andrušić.

Izvor: Branimir Andrušić

Pročitajte još

Skip to content