Datum objave: 24. svibnja 2024.
Kategorija: Događanja | Vijesti

Učenici 1.i razreda  snimili Podkast za vrijeme Izložbe inovacija

Učenici volonteri Srednje škole Ivan Švear 1. i razreda (Tihana Benko, Elejna Bulka, Kristijan Ivić, Meri Voborski, Nika Križanić, Ivona Simonović i Gloria Božić) sudjelovali su na 9. Izložbi inovacija u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu od 16. do 17. svibnja 2024. godine. Na izložbi se  okupilo stotinjak izlagača – najviše mladih inovatora, učenika osnovnih i srednjih škola te studenata iz svih krajeva Hrvatske. Svi izlagači predstavili su se sa svojim najboljim inovativnim i kreativnim radovima. Organizatori su i ove godine za sve uzraste priredili bogat popratni program s radionicama i predavanjima iz različitih područja, od robotike do klimatologije i ekologije.

Izložba se održavala pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Ivanić-Grada i Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije te u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i  Hrvatskom zajednicom inovatora. Izložbu inovacija I3G organizira Elektronički i računalni klub iz Ivanić-Grada.

Isti učenici sudjelovali su i u snimanju podkasta s izlagačima na Izložbi koji možete pogledati na  poveznici u nastavku:

Izvor: mr.sc. Jadranka Dorešić, dipl. oec. savjetnica

Pročitajte još

Skip to content